Lokalvård Stockholm

Städning | Lokalvård | Ring 08-749 55 70
Kontorsstädning Stockholm
Vi kan hjälpa er med all sorts lokalvård!

Om oss

Evident Clean erbjuder svanmärkt lokalvård i Stockholm med ett komplett utbud av städtjänster som kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, hemstädning, byggstädning, trappstädning, fönsterputs, golvvård, sanering, enklare fastighetsskötsel, uthyrning av entrémattor m.m.

Ett av dom pålitliga städföretagen i Stockholm

Det finns många som erbjuder lokalvård i Stockholm och det är inte lätt att veta vem man ska anlita då tjänster och erbjudande ofta liknar varandra. Men skrapar man lite under ytan så finns det leverantörer som urskiljer sig. Dessa leverantörer har som oftast varit med länge i branschen och byggt upp en värdefull erfarenhet, har olika certifieringar och auktoriseringar som utmärker kvalitet och trygghet, ett väl sammansatt och fungerande nätverk av samarbetspartners och är i allmänhet välmående företag där den mest engagerade och meriterade personalen vill jobba.

En av dessa leverantörer är vi, Evident Clean – familjeföretaget med över 20 års erfarenhet i branschen. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och hur vi jobbar med städtjänster och lokalvård i stockholm.

Vår historia

1994: Evident Clean grundas av Jan-Olof Lundin och Solweig Lundin då det helt enkelt behövdes någon som verkligen kunde erbjuda bra och pålitlig städning i Stockholm och erbjöd då främst kontorsstädning och trappstädning.

1997: Evident Clean växer då allt fler upptäcker fördelarna med en städfirma som verkligen tar ansvar för sina städtjänster och kunder. Utbudet av städtjänster utökas till att innefatta storstädning, butiksstädning och hemstädning.

1997: Evident Clean blir auktoriserad serviceparter i Almega.

2005: Evident Clean belönas med AA från kreditvärderingsinstitutet Soliditet, vilket är ytterligare ett bevis på en städfirma med ordning och reda.

2006: Evident Clean får miljömärkningen Svanen.

2013: Evident Clean flyttar till nya och fräscha lokaler i Skarpnäck, Stockholm med större utrymme och bättre möjligheter för fordonsparken så att verksamheten kan bedrivas ännu mer effektivt och kundanpassat.

Klicka här för information om våra medarbetare >>

Välkommen

Vi erbjuder trappstädning och andra städtjänster till organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Nyhetsbrev

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar
Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)